Over Pijlgroms Communicatie

Home » Over Pijlgroms Communicatie

U kunt bij ons terecht voor verschillende disciplines op het gebied van communicatie. Bij Pijlgroms Communicatie beschikt u over ervaren tekstschrijvers, bijzonder creatieve grafisch ontwerpers, verbluffende webdesigners en gedreven projectleiders. Kortom: alles onder één dak.

Professionals met hart voor de zaak die eerst luisteren en dan pas doen.

Pijlgroms Communicatie in 5 bullet points

• Heldere afspraken
• Intensieve betrokkenheid
• Korte communicatielijnen
• Laagdrempelig
• Eerst luisteren, dan pas doen

Bij elk communicatieproject heeft u met één contactpersoon te maken. Dit maakt het samenwerken helder en duidelijk. Ook krijgt uw project op deze manier een vlotte doorlooptijd.

AfsprakenBetrokkenCommunicatieLaagdrempeligKosten
Afspraken
Heldere afspraken
Een transparante aanpak.

Heldere afspraken en direct weten waar u aan toe bent. Deze manier van werken voorkomt verrassingen aan het eind van een project. Zo werkt Pijlgroms Communicatie: helder en transparant.

Betrokken
Intensieve betrokkenheid
Van A tot Z begeleiding.

Bij een communicatieproject wordt u altijd door één van onze adviseurs begeleid. De kantjes ervan af lopen kennen wij niet. Uw adviseur is tijdens het hele traject verantwoordelijk voor alle communicatie.

Communicatie
Korte communicatielijnen 
Eén op één gesprekken.

Gedurende uw project heeft u te maken met één contactpersoon. Korte communicatielijnen: snel en to-the-point.

Laagdrempelig
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt
Laagdrempelig.

Pijlgroms Communicatie is laagdrempelig: wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Kosten
Wat zijn de exacte kosten?
Afhankelijk

Wij zetten alle middelen in die nodig zijn om uw doelstelling te halen en die passen binnen uw communicatie budget. De exacte kosten hangen af van de gevraagde inzet. Na afloop van ons kennismakingsgesprek kunnen wij u op basis van ervaring een indicatie geven van de kosten.